Endelig rører XRP kursen på seg.

XRP oppgang på 8 prosent-idag

Idag ser vi endelig at XRP gjør det bedre enn mange andre kryptovalutaer, med en kursoppgang på ca. 8% til i overkant av 21 cent. En slik prisøkning er slett ikke uvanlig i kryptomarkedet, men det er relativt sjelden for XRP.

XRP falt som de fleste andre kryptovalutaer kraftig i mars, og har de siste ukene langsomt styrket seg. Men det går tregere enn med andre altcoins og de to foregående ukene var det en liten nedgang eller ganske flat utvikling.

Det har vært store forventninger til XRP i flere år, men mange har gitt den opp pga svak utvikling. Det er rett og slett mange “hatere” til Ripple og XRP i diverse grupper på nett. XRP har vært en av de mest hypede kryptovalutaer på web, ikke minst på en lang rekke Youtube kanaler. Det har også vært konspirasjonsteorier om at Ripple, selsskapet bak XRP, kontroller prisen blant annet ved at de eier over halvparten av alle XRP.  Se “Er XRP en god investering?” eller Hva er XRP (Ripple)

XRP bryter motstandsnivået på 20 cent

XRP bryter motstandsnivået på 20 cent

Jeg regner med at mange tradere vil kaste seg på toget igjen hvis dagens tendens skulle fortsette. Det er imidlertid flere motstandsnivåer; 22 cent, 26 cent, 30 cent og 32 cent som må brytes før vi kan fastlå en mer langsiktig oppgangstrend, såkalt Bull Run.

Selv har jeg diverse XRP kjøp siden sommeren 2019 med en gjennomsnittskurs på 30 cent, så det er et stykke opp til profitt for min del. Jeg har imidlertid ingen umiddelbare planer om å selge, XRP er en langsiktig investering for meg. All-time high fra des. 2017 er tross alt ca. $3,50, det tilsvarer 17x opp fra dagens pris.  Følg XRP kursen i sanntid her.

Dette er ikke finansiell rådgivning eller kjøp/salg anbefaling, jeg er bare en hobby investor med stor krypto interesse.