Stellar Lumens gjorde det best av de 20 største kryptovalutaene.

Stellar Lumens (XLM) kursen steg 70 prosent på 30 dgr.

Stellar Lumens (XLM) kursen steg 70 prosent på 30 dgr.

Fra 4. April til 3. Mai steg kursen på Stellar (XLM) hele 70%, fra $0,043 til $0,073.  Det er verdt å merke seg at kursen var helt nede i $0,026 i midten av mars (Corona krasj). Til sammenligning steg Bitcoin snaue 30% og Ethereum steg 43% i samme periode. Tezos og Chainlink gjorde også et bra byks med ca. 57% opp siste 30 dager, og Cardano (ADA) steg 53%. XRP derimot skuffer litt som vanlig, med en moderat økning på ca. 20%.

1400% fra dagens Stellar kurs til all-time high

I starten på Januar 2018 nådde Stellar sin rekordnotering på ca. $1,05 som tilsvarer 14x opp fra dagens nivå. Stellar Lumens er på plass nr.15 målt etter markedsandel og er på sjetteplass i popularitet på Coinbase, kanskje delvis fordi det er den billigste kryptoen de har av totalt ca. 20 stk. Stellar er ikke så mye omtalt på nett og er ikke like hypet som andre kryptovalutaer. Stellar er både smartkontrakter og en krypto coin, plattformen forbinder banker, betalingssystemer og personer, og er konstruert for raske penge-transaksjoner til en lav kostndad, i konkurranse bl.a med XRP.

Tekniske indikatorer varsler mulig oppgang på kort sikt, mens det er salgssignal på 1 mnd. Det vil i tilfelle stemme bra med at vi venter noe mer oppgang pga Bitcoin halvering om en drøy uke og det er vanlig at den begivenheten følges med en midlertidig nedgang pga nedsalg fra tradere og spekulanter som tar profitt eller selger short. Jeg regner med å beholde min vesle XLM beholdning en god stund, ihvertfall til desember 2020 og kanskje enda 1 år, som er et typisk tidspunkt hvor Bitcoin muligens vil dra hele markedet opp. Forhåpentlig vil Stellar følge med hvis kryptomarkedet boomer. Under kan du følge teknisk analyse indikator for Stellar (XLM) for ulike tidsintervaller.

Følg Stellar XLM kursen live her.