Ethereum (ETH) kursen stiger sakte videre oppover.

Ethereum kursen fortsetter sakte oppover.

Ethereum (ETH) kursen fortsetter sakte oppover.

Etter det kraftige kursfallet i midten av mars, så har Ethereum prisen hatt en ganske jevn stigende trend, faktisk 6-7 uker på rad. Kursen har nylig brutt gjennom både 100 dagers (Lilla linje) og 200 dagers (gul linje) glidende gjennomsnitt, som nå vil være viktige støttenivåer i den videre kursutviklingen. Siden midten av Februar har kursen gått fra $285 ned til $85 i midten av mars og er nå oppe i $210, ca. 2165 norske kroner.

Ethereum Classic har tilsvarende stigende trend, sammen med de fleste andre større kryptovalutaer. Gårsdagens nedtur var kanskje bare en naturlig korreksjon slik jeg antok, se innlegg: Kort pause i kryptovaluta oppgangen”. Likevel virker det nå som det er en litt avventende holdning i markedet med hensyn til videre oppgang. Se også: “Er Ethereum en god investering”.

Kryptovalutaer er fortsatt billige.

Krypto prisene er fortsatt svært lave i historisk perspektiv, spesielt i forhold til all-time high nivåene for drøyt to år siden. Men det må kanskje mer enn en nært forestående Bitcoin halvering for å få full fres i markedet. Finansmarkedene ellers er jo inne i en heller depressiv periode med veldig mye usikkerhet, selv om flere av verdens børser har hentet inn omtrent halvparten av det dramatiske fallet i midten av mars (Corona krisen).

ethereum
Ethereum
$1,160.22

Her kan du følge Ethereum (ETH) kursen i sanntid.